Er den tempererede film virkelig brugbar?Vil du indsætte den hærdede film på mobiltelefonen?

Om man skal klistre filmen eller ej afhænger af brugerens vaner og erfaring.Mine gik fra 200 stykker til de senere 2 stykker, og derefter til den senere streaking.Jeg opdagede langsomt, at filmens beskyttende effekt på skærmen på mobiltelefonen faktisk er overdrevet.Filmen er mere en slags psykologisk komfort og følelser... Men om iPhonen er dækket af en film eller ej?Jeg har et par små eksperimenter og daglig erfaring til at tale om det.
Eksperiment 1: mobiltelefon film lystransmittans test

16

Tilfældigt købte 7 forskellige mobiltelefonfilm fra markedet: 100 stykker højopløsningsfilm fra disken, 30 stykker højopløsningsfilm fra postkredsløbet, 10 stykker højopløsningsfilm fra boden, 30 stykker matfilm , 20 stykker privatfilm , 20 stykker diamantfilm.Derudover er en film, der har været brugt i 4 måneder og er blevet ridset grueligt, blevet testet for lystransmission.
Transmissionen af ​​de eksperimentelle resultater er ikke i overensstemmelse med etiketten på pakken.En af anti-peep-filmene mærket med en lystransmittans på 99%, det faktiske resultat er kun 49,6%, hvilket er dårligere end den gamle film, der har været brugt i 4 måneder.
Forsøg 2: Anti-strike test af mobiltelefon film

Mange siger, at skærmen på mobiltelefonen med filmen ikke er let at knække.Jeg var også chokeret, da jeg så Rhino Shield anti-breaking mobiltelefonfilm udviklet af University of Cambridge - eksperimentet med at smadre iPhonen med en hammer.Denne mobiltelefonfilm kaldet Rhino Shield er kendt som den stærkeste mobiltelefonfilm i verden.
Som vist i annoncen fandt jeg to iphone4-skærme og satte henholdsvis Rhino Shield-supermobiltelefonfilmen og 10 yuan almindelig mobiltelefonfilm på.Fra en højde på 10 cm, slip en 255 g kugle.Resultat: Begge skærme var i stykker, men skærmen med Rhino Shield var revnet lidt mindre.Uanset hvor lille revnen er, skal skærmen udskiftes!Reducer sværhedsgraden og skift til en 95g mindre stålkugle til test.En lille bold faldt fra en højde på 10 cm, skærmen med den almindelige film var knækket, men filmen af ​​næsehornsskjoldet var ikke knækket.Derfor synes jeg, at effekten af ​​hærdet glasfilm ikke er særlig tydelig sammenlignet med almindelig film, men prisen er 25 gange dyrere, hvilket ikke er særlig omkostningseffektivt.
Eksperiment 3: Slidstyrketest af mobiltelefonskærm

Nu er de almindelige mobiltelefonskærme blevet væsentligt forbedret med hensyn til ridsemodstand og faldmodstand.Fra Mohs hårdhedssammenligningstabellen er den fysiske modstand på mobiltelefonens skærm allerede meget høj.Hverken nøgler eller en kniv kan efterlade ridser på skærmene på iphone4 og samsung s3.Til sidst var brugen af ​​sandpapir meget brutal, og skærmen blev skrottet.
Det er ikke metaller som knive, der kan efterlade ridser på skærmen, men mest støv og grus i luften.Selvom jeg ikke synes, der er nok støv i luften til at ødelægge skærmen på min telefon på få minutter, er de fleste ridser, jeg normalt laver, i mine lommer.Dette er normalt ikke et stort problem at være opmærksom på, og nogle gange er et par mindre ridser stadig inden for det acceptable område.

 

Fire: faldtest på mobiltelefonens skærm

Den simulerede mobiltelefon faldt fra lommen, omkring 70 cm over jorden.Jeg mistede iPhone og S3 med skærmen nedad tre gange igen og igen uden at bryde skærmen.Fortsæt med at falde, fald fra en højde på 160 cm, og hånden gled, da du simulerede et telefonopkald.IPhone blev tabt 3 gange, og det var fint.Anden gang Samsung tabte skærmen, knuste den endelig.

I min erfaring med utallige dråber er det mere sandsynligt, at rammen bliver beskadiget end skærmen.Så mange mennesker vil sætte et etui på telefonen eller tilføje en ramme.Der vil dog være problemer såsom dårlig håndfølelse og signalpåvirkning.
Derfor, om man skal klæbe filmen eller ej for at dække skallen, bør vurderes ud fra forskellige brugsmiljøer og forskellige brugsvaner.Find en balance, som du kan acceptere ved at ofre følelsen og den visuelle oplevelse for at beskytte telefonen.


Indlægstid: 16. september 2022