Rollen som mobiltelefon tempereret film

Beskyttelsen af ​​skærmen med den hærdede film er hævet over enhver tvivl.

Skærmen er af glas, et sprødt materiale, og dets egenskaber er:

Under samme påvirkning er det lettere at knække, hvor der er ridser, hvilket også er princippet for glasknive.

Under samme påvirkning, jo skarpere stødpunktet er, jo mere skrøbeligt er det.Dette er også princippet om vinduesknuseren.

Funktionerne af den hærdede film er:

Undgå små ridser på skærmen.

Spreder trykket på skærmen, når den udsættes for et skarpt stød.

Når telefonen falder, er det lille sand, småsten, små fremspring på jorden og de skarpe kontaktpunkter nok til at udøve et stort pres på skærmen.

Når telefonen er uheldig, knækker skærmen.Når disse skarpe punkter kommer i kontakt med den hærdede film, vil den hærdede film sprede deres tryk og derefter overføre det til skærmen, hvilket reducerer risikoen for skærmbrud.

nyheder_1

Den bløde film kan kun være ridsefast, men den kan ikke sprede det enorme tryk, når den skarpe genstand bliver ramt.

Hvis din mobiltelefons skærm har ridser, før filmen påføres, og så er den hærdede film klistret og tabt, er der stor sandsynlighed for, at din skærm er gået i stykker, men filmen er ikke knækket.Derfor skal filmen påføres så hurtigt som muligt, og jo bedre skærmen er, jo højere beskyttelse har filmen.

Med hensyn til anti-fald beskytter den hærdede film hovedsageligt mod påvirkningen fra fronten af ​​skærmen.Hvis mobiltelefonen tabes fra hjørnet, deformeres mobiltelefonens ramme, og skærmen klemmes for at forårsage brud, og den hærdede film er magtesløs.På dette tidspunkt vil den hærdede film ikke blive brudt, men krakket skærm.For at modstå at falde fra hjørner afhænger det primært af mobiltelefonens etui.

Et godt telefoncover, kombineret med en hærdet film, når skærmen er intakt, kan gøre telefonen meget modstandsdygtig over for fald.

nyheder

Posttid: 06-09-2022